Твоя осень в вязаном трикотаже от фирмы "Наталка"

Осінь не забариться, а значить саме час переглянути свій гардероб і придбати двійко стильних обновок.

Зустріти осінні заморозки в теплому, м'якому і зручному в'язаному светрі, джемпері, кардигані, кофті, що може бути кращим.

Якщо дозволяє час, в пошуках покупок можна прогулятися по магазинам чи ринку, але коли часу обмаль, чи потрібної моделі не знайшлося, то краще скористатися послугами інтернет-магазину.

 

Обираємо вітчизняне 

Серед більшості фірм виробників в`язаного трикотажу, відмінною якістю і доступною ціною вигідно відрізняється українська фірма “Наталка”. Яскраві сочні відтінки, різноманітні фасони не залишать байдужими ні одне жіноче серце. Жіночні образи, незвичайна фактура і дизайнерський візерунок ідеально впишуться в повсякденний стиль і стануть відмінним варіантом для будь-якого урочистого міроприємства.

Екстравагантність підходить для особливих випадків і далеко не всім до душі.

Наталка тм – це повсякденний шик і комфорт без переплат. Гідна якість у поєднанні з невисокою ціною в'язаного одягу цієї фірми зробить її улюбленицею вашого гардеробу.

 

Доступний роздріб

Купити в`язаний кардиган, кофту фірми “Наталка” в роздріб, не виходячи із дому дуже просто. На сторінках інтернет-магазину фірми легко знайти потрібну річ, використовуючи систему фільтрів – колір, розмір, довжина, матеріал, сезон і т.д., що суттєво має зекономити ваш час.

Лаконічний стиль, практичність, зручність і простота у догляді – ось вимоги сучасних модниць. Трикотажний одяг фірми “Наталка” володіє даними властивостями. В`язані вироби цього виробника відрізняються зносостійкістю, гігроскопічністю і зберігають первинну форму і колір навіть через довгий проміжок часу.

 

Універсальний комфорт

В`язаний кардиган і кофта дуже функціональний одяг. Його можна використовувати з перших днів похолодання і аж до заморозків, замість звичних пальто і курток, а зимою такі речі можна носити під верхній одяг. В`язаний трикотаж надійно зігріє від холоду, в ньому комфортно і зручно. Це настільки універсальна річ, яка відмінно підходить до будь-якого одягу –  до брюк, джинсів, класичного плаття-футляр, легкої сукні чи спідниці-олівця. Прекрасно підійде офісним працівникам, юним дівчаткам і солідним дамам.

Класичні моделі, пастельних відтінків і незмінний чорний, будуть актуальними ще не один сезон, і стануть знахідкою при створенні чергового цікавого образу.

Будь-яку фігуру можна вдосконалити із правильно підібраним кардиганом чи в`язаною кофтинкою – дані вироби наділенні властивістю наглядно видовжувати образ, роблячи силует більш тонким і тендітним.

 

Трикотажний сезон розпочинається

Фірма “Наталка” реалізує в`язаний одяг і аксесуари власного виробництва в роздріб і оптом, і запрошує до співробітництва представників малого і великого бізнесу.

Власникам бутиків і торгівельних точок, великим і малим підприємцям та реалізаторам одягу потрібно встигнути підготуватися до старту нового сезону із колекцією в'язаного одягу від фірми “Наталка”. Купуючи товар перед початком сезону, ви отримуєте найновіші моделі за прийнятними цінами і маєте можливість наповнити свої торгівельні точки першокласним трикотажем українського виробника швидше своїх конкурентів.

 

Оптові переваги

Тільки оптовим замовникам доступна послуга в'язання на замовлення. Перед серійним виконанням замовлення спочатку виготовляється і узгоджується із клієнтом комерційний зразок. Після погодження, до запуску партії приступає команда професійних майстрів, працюючих на новітньому промисловому обладнанні японської фірми SHIMA SEIKI.

Оригінальний дизайн, висока якість і конкурентна ціна в'язаного одягу від “Наталка” виведе ваш трикотажний бізнес на лідерські позиції, а актуальність моделей, наявність всіх розмірів і широкий асортимент притягне більше покупців і гарантовано зробить ваш магазин фаворитом серед жінок.

Познайомитися з умовами оптових угод детальніше і купити в`язаний кардиган, кофту оптом можна залишивши онлайн заявку на сайті фірми natalka.org.

До послуг покупців досвідченні консультанти і менеджери. Вони завжди допоможуть зробити правильний вибір і оформити замовлення, враховуючи всі ваші вимоги і побажання. Контакти для роздрібно-оптових клієнтів розміщені на сайті.

Працюючи на постійних умовах оптовий замовник отримує додаткові знижки і бонуси, а також першочергове обслуговування.

Фірма працює не тільки зі своїм матеріалом, але й використовує за бажанням клієнта його сировину і лекала (тільки для оптовиків).

Фірма “Наталка” дарує тепло і затишок із новою колекцією в'язаного трикотажу!